Bridgeclub AuwertBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Janneke\Documents\bridge\AUWERTHHOMEPAGE\j0431537.png

Opgericht 03-10-1989

Gezellig en ontspannen bridgen op de dinsdagavond

Van september tot en met mei spelen we op de dinsdagavond in het Best Western Hotel Restaurant Aduard.

We spelen van 19.30 uur tot 23.00 uur; 6 rondes van 4 spellen, met een pauze na 3 ronden.

Bridgen doen we vooral voor de gezelligheid en ontspanning, waardoor het niet altijd even streng en stil is maar we zijn wel serieus bezig.

Geinteresseerd in bridge: kom dan een keer vrijblijvend kijken, iedereen is welkom.

Weliswaar is de competitie in volle gang maar op elk moment kun je meedoen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te leren bridgen. De contributie bedraagt 25,00 euro per persoon per jaar.

Ieder voorjaar organiseren wij voor onze leden een bridge 3-daagse op een leuke locatie.

LocatieBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Janneke\Documents\bridge\AUWERTHHOMEPAGE\images\hotel_aduard.jpg:

Best Western Hotel Restaurant Aduard
Friesestraatweg 13
9831 TB ADUARD

De Privacyverklaring staat, hiernaast, onder de knop Informatie

Wouter van Rossum - voorzitter

Ditte van der Vossen - secretaris

Salomon Salomons - penningmeester

Mona Salomons - bestuurslid

Marijke Perdok - wedstrijdleider

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@bridgeclubaduard.nl

Secretariaat: